Γιόγκα για ενήλικες
Η Γιόγκα των Ιμαλαΐων είναι επιστήμη και φιλοσοφία.
Είναι μια μέθοδος που έχει στόχο να φτάσουμε στα ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας.
Και στην hatha yoga, που είναι το πιο γνωστό στη δύση μέρος της γιόγκα, ο πρώτος στόχος είναι να γίνουμε παρατηρητές κατ’ αρχήν του μέρους του που είναι το σώμα μας, στη συνέχεια να γίνουμε παρατηρητές των πιο ασυνείδητων λειτουργιών, και συγχρόνως να προετοιμαστούμε για διαλογισμό.
Η γιόγκα των Ιμαλαΐων απευθύνεται όχι μόνο στο σώμα αλλά και στον νου, ωφελεί όχι μόνο στην υγιή σκέψη και το συναίσθημα, αλλά και στη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης, σε πολλά μυοσκελετικά προβλήματα, στη δυσκοιλιότητα, στη ρύθμιση της πίεσης, της χοληστερίνης και άλλα. Αυτά είναι όμως μόνο τα "παράπλευρα ευεργετήματα". Ο κύριος στόχος είναι η προετοιμασία για διαλογισμό που οδηγεί τελικά στο φωτισμό.

Συντονίζει η Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7:00-8:00 ή 8:30-9:30 το πρωί από 1/10/2019 για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με HATHA YOGA.
Προτεινόμενη δωρεά: 40 ευρώ το μήνα


Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18:00-19:30 για όσους ξεκινούν για πρώτη φορά, και 19:45-21:15 για το τμήμα των προχωρημένων.
Προτεινόμενη δωρεά: 45 ευρώ το μήνα


Εργαστήριο Αναπνοής και Διαλογισμού
Η αναπνοή είναι το όχημα της ζωτικής ενέργειας. Αυτής δηλαδή που μας κρατά ζωντανούς.
Με τις ασκήσεις αναπνοής κινούμε την ζωτική ενέργεια, και θεραπεύουμε αρρώστιες, και έτσι μπορούμε να δουλέψουμε σε ανώτερα επίπεδα ενέργειας και να διαλογιστούμε χωρίς περισπασμούς στο νου και χωρίς πόνους στο σώμα.

Συντονίζει: Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη
Συναντιόμαστε Κάθε Παρασκευή 20:00-21:30 από: 4/10/2019
Προτεινόμενη Δωρεά: 20 ευρώ το μήνα