ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Καλοκαιρινή Κατασκήνωση 2021 Γιόγκα για Οικογένειες
Αγαπητοί Γονείς του Καφέ Σχολειού και της Himalayan Yoga της Ελλάδας

Με πολλή αγάπη και χαρά σας καλούμε σε Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Γιόγκα για Οικογένειες από τις 22 έως τις 29 Ιουλίου 2021 που οργανώνεται στην Ελλάδα, στον Άγιο Ανδρέα, Νέα Μάκρη, στο χώρο των Ελλήνων Πρόσκοπων, από την AHYMSIN (ASSOSIATION OF HIMALAYAN YOGA MEDITATION SOCIETIES INTERNATIONAL), Διεθνή Εταιρεία της Γιόγκα των Ιμαλαΐων, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΦΕ ΣΧΟΛΕΙΟ-HIMALAYAN YOGA MEDITATION OF HELLAS.

Απευθυνόμαστε σε σας, αλλά μπορείτε να μοιραστείτε αυτήν την πληροφορία με φίλους σας που μπορεί να ενδιαφέρονται. Σας επισυνάπτουμε περισσότερες πληροφορίες.

Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς τους Έλληνες, γιατί χωρίς να ταξιδέψουμε μακριά θα έρθουμε σε επαφή με οικογένειες της Himalayan Yoga από όλην την Ευρώπη και όχι μόνο. Η κοινή γλώσσα θα είναι τα Αγγλικά.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εδώ και καταθέστε το αντίστοιχο ποσό πριν από τις 30 Μαρτίου 2021.

Επίσης πατήστε εδώ για να δείτε το φυλλάδιο μας.

Στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις, Σοφία Φώτεινα +30 6937122768 (WhatsApp) και info@himalayanyoga.gr Με αγάπη και σεβασμό για το έργο σας σαν γονείς

Η Οργανωτική Επιτροπή
Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη ΕΛΛΑΔΑ
(“Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga Meditation of Hellas” Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) και
Francine Kuo; ΤΑΊΒΑΝ, -Uta Bisseswar; ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Antonella Panzani; ΙΤΑΛΙΑ- Ilaria Sarri; ΙΤΑΛΙΑ
Anna Mezosi; ΟΥΓΓΑΡΙΑ- Kata Csuba; ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Burcu Uysal; ΤΟΥΡΚΙΑ - Monica Farina; ΙΤΑΛΙΑ
Carol Crenshaw; ΗΠΑ - Charles Crenshaw; ΗΠΑ
Alan Richard; ΕΛΒΕΤΙΑ -Maria Miguel Ribeiro; ΕΛΒΕΤΙΑ
Debora Ghiraldelli; ΙΤΑΛΙΑ - Pandit Priyadarsan; Mina Bhatt ΚΑΝΑΔΑ