ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πρόσκληση
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
από την “Himalayan Yoga Meditation of Hellas”- ΑΜΚΕ
Αγαπητοί φίλοι και Γονείς της Himalayan Yoga Meditation of Hellas

Σας καλούμε με πολλή αγάπη και χαρά, να λάβετε μέρος στην Καλοκαιρινή Κατασκήνωση για Οικογένειες, στην Ελλάδα, στο Προσκοπικό Κατασκηνωτικό Κέντρο Αγίου Ανδρέα, στην Νέα Μάκρη, Αττικής, από τις 3 έως τις 10 Αυγούστου, 2023 που οργανώνεται από την AHYMSIN (ASSOSIATION OF HIMALAYAN YOGA MEDITATION SOCIETIES INTERNATIONAL), Διεθνή Εταιρεία της Γιόγκα των Ιμαλαΐων, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΦΕ ΣΧΟΛΕΙΟ-HIMALAYAN YOGA MEDITATION OF HELLAS.

Αυτή η εκδήλωση είναι ένα μέρος του προγράμματος που στο κοντινό μέλλον θα οργανώνεται από το «Χωριό των Αναζητητών» που θα ιδρυθεί σύντομα στην Ελλάδα, σε σύνδεση με το «Χωριό των Αναζητητών Swami Rama», στο Rishikesh, Ινδίας.

Είμαστε μια ομάδα συνοδοιπόρων της Himalayan Yoga, που συνεργαζόμαστε και οργανώνουμε αυτήν την Καλοκαιρινή Κατασκήνωση για Οικογένειες. Θα κατασκηνώσουμε στους χώρους του Προσκοπικού Κέντρου Άγιος Ανδρέας, στην Νέα Μάκρη Αττικής. Ονερευόμαστε να προσφέρουμε στις οικογένειες διακοπές με Γιόγκα και να δημιουργήσουμε έναν χώρο για μοιραστούμε τον χρόνο μας με τα παιδιά μας με παρουσία, ενσυναίσθηση και με διάθεση χαράς και παιχνιδιού.

Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς τους Έλληνες, γιατί χωρίς να ταξιδέψουμε μακριά θα έρθουμε σε επαφή με οικογένειες της Himalayan Yoga από όλην την Ευρώπη και όχι μόνο. Η κοινή γλώσσα θα είναι τα Αγγλικά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ διαβάστε το εκτενές γράμμα και στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, συμπληρώστε το έντυπο εγγραφής πριν από τις 15 Μαρτίου, 2023 *. Δηλώσεις μέχρι τέλος Ιουνίου 2023. Επίσης μπορείτε να δείτε και το flyer μας.

Ενημερώστε και τους φίλους σας,

Στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις, Σοφία Φώτεινα +30 6937122768 (WhatsApp) και info@himalayanyoga.gr

* Παρακαλώ σημειώστε ότι έχουν σχεδόν όλα τα κρεββάτια δοθεί-πάντα υπάρχει η πιθανότητα ακύρωσης-γι’ αυτό δεν μπορούμε να απαντήσουμε άμεσα για την διαθεσιμότητά μας, αν και υπάρχει ακόμα η δυνατότητα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 6/6/2023
Α.) δωματίου με μπάνιο, με μαλακό πάτωμα, κατάλληλο για χρήση υπνόσακου
Β.) να φέρετε δική σας σκηνή,
Γ.) να νοικιάσετε από τους προσκόπους σκηνή χωρητικότητας 4 ή 8 ατόμων
Παρακαλώ, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο Διεθνές Family Yoga Summer Camp στείλετε ενημέρωση στην Maria Miguel Ribeiro που φροντίζει την λίστα αναμονής, στην ηλεκτρονική της διεύθυνση info@meditationworks.ch , σημειώνοντας το όνομά σας όπως αναφέρεται στο διαβατήριό σας/ ταυτότητά σας, καθώς και πόσα παιδιά ή πόσοι ενήλικες έρχονται μαζί σας και από ποια χώρα ταξιδεύετε.


Με αγάπη και σεβασμό για το έργο σας σαν γονείς

Η Οργανωτική Επιτροπή

Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη (Ελλάδα)

Csilla Horvath (Ουγγαρία)

Timi Varga (Ουγγαρία)

Tamara Soru (Ιταλία -Μοζαμβίκη)

Uta Bisseswar (Γερμανία-Ολλανδία)

Maria Miguel (Πορτογαλία-Ελβετία)